Europapress holding

Koranska 2

10000Zagreb

Croatia


Titles in our offer

Ana Karenjina I-II

Ana Karenjina I-II

Lav Nikolajevič Tolstoj

The novel that Dostoevsky considered flawless and Faulkner called the best novel ever written, is Leo Tolstoy's monumental work that provides a comprehensive account of nineteenth-century Russian society.

Europapress holding, 2010.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover with dust jacket.
The book consists of two volumes
2.85
Biblija očima velikih slikara knjiga #1

Biblija očima velikih slikara knjiga #1

Genesis und Exodus, die hier thematisiert werden, bieten Szenen, die Künstler aller Epochen interessierten.

Europapress holding, 2010.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
3.96 - 3.98
Bob Dylan - Bez kompromisa: kratka biografija najvećeg rock pjesnika

Bob Dylan - Bez kompromisa: kratka biografija najvećeg rock pjesnika

Aleksandar Dragaš
Europapress holding, 2010.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
3.26
Čiča Goriot

Čiča Goriot

Honore de Balzac

Onkel Goriot ist die Geschichte des alten Kriegsgewinnlers Goriot und seiner Töchter, die ihn, nachdem sie ihn bis auf die Haut ausgeraubt haben, in der Einsamkeit und dem Elend der Vaquer-Pension sterben lassen, eine Geschichte, die heute auf mehreren Eb

Europapress holding, 2008.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
6.32 - 6.99
Djeca Patrasa

Djeca Patrasa

Zoran Ferić

Pripovijedanje Zorana Ferića u "Djeci Patrasa" praznik je jezične i asocijativne inventivnosti, stalno klizanje granicom stvarnog i mogućeg, istinitog i pričinjenog.

Europapress holding, 2005.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
3.98
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
6.96
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
5.20 - 6.99
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
5.38 - 5.62
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
5.32
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
6.99