Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik

Branka Kalogjera, Nina Kudiš
Dimenzije
21 x 14 cm
Broj strana
420
Nakladnik
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2000.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-602935-9

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija u pitanjima i odgovorima

Enciklopedija u pitanjima i odgovorima

M. P. Bonne, J. Brasseur Siebenaler

Enciklopedija u pitanjima i odgovorima popularna je knjiga belgijskih autora koja služi kao sveobuhvatan vodič kroz različita područja znanja, odgovarajući na stotine pitanja o širokom rasponu tema.

Mladost, 1981.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,56
Požeški leksikon A-Ž

Požeški leksikon A-Ž

Riječ je o leksikonu koji na sustavan i abecedno organiziran način donosi podatke o povijesti, kulturi, zemljopisu, gospodarstvu, ustanovama, poznatim osobama i društvenom životu Požeštine.

Skupština općine Slavonska Požega, 1977.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,987,49
Hrvatski govorili !

Hrvatski govorili !

Ivo Škarić

Radovi objavljeni u ovoj knjizi uglavnom opisuju normiranu ili nenormiranu, duboko normalnu narav hrvatskoga jezika.

Školska knjiga, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,62
Glazbenici – Leksikoni Cankarjeve založbe

Glazbenici – Leksikoni Cankarjeve založbe

Krešimir Kovačević
Matica hrvatska, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Anglicizmi u hrvatskom ili srpskom jeziku: porijeklo, razvoj, značenje

Anglicizmi u hrvatskom ili srpskom jeziku: porijeklo, razvoj, značenje

Rudolf Filipović

Rudolf Filipović, istaknuti hrvatski lingvist, u svojoj knjizi Anglicizmi u hrvatskom ili srpskom jeziku: porijeklo, razvoj, značenje istražuje utjecaj engleskog jezika na hrvatski jezik.

Školska knjiga, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,54
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99