Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Sanja Gaži-Prpić

Nova vegetina kuharica ponovno otkriva radosti kuhanja i druženja za stolom.

Ako ste već vješti s kuhačom, knjiga „Male tajne Vegetine kuhinje“ bit će vam inspirativan podsjetnik za neka nova zamamna i brza jela. Ako pak, nasuprot obilju dobre volje, kuharskog iskustva jedva da i imate, knjiga će vam poslužiti kao izvrsna početnica za usavršavanje u raznovrsnim i zanimljivim, a finim jelima, koja vas mogu ponukati na vlastite kreacije.

Iskušajte ponovno filozofiju nove kuhinje u vlastitoj. Među sto recepata za gablece, marende i užine te ručak i večeru, a podijeljenih u topla i hladna predjela, juhe, jela od mesa, jela od piletine i puretine te jela od ribe, zacijelo ćete otkriti brojne nove mogućnosti - novu namirnicu, novo jelo, novi kulinarski postupak, posuđe, način posluživanja... Konstanta im je Vegeta.

U ovoj vas knjizi najmodernija Vegetina kuhinja odvodi ravno u ukusnu i ekonomičnu pripremu sezonske hrane, s manje masnoće i kraćim vremenom kuhanja, preporučujući mediteranski, vegetarijanski ili neki drugi model prehrane.

Urednik
Jelena Ivanišević
Ilustracije
Tomislav Marić
Dimenzije
23 x 17 cm
Broj strana
227
Nakladnik
Profil Knjiga, Zagreb, 2010.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53319-154-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kuharica za alergičare

Kuharica za alergičare

Ingeborg Schindler, Isolde Bräckle, Brigitte Karch

Ako pripadate sve brojnijoj skupini alergicara na živežne namirnice, ne ocajavajte, jer to ne znaci da se morate odreci vecine gastronomskih užitaka. U ovoj knjizi možete naci recepte po kojima možete pripremiti vrlo ukusna i maštovita jela…

August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68 - 6,50
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,99
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Zlatna knjiga slatkih jela

Zlatna knjiga slatkih jela

Mira Vučetić

Klasični kuharski priručnik s 500 recepata za slatka jela, namijenjen svakodnevnoj pripremi slastica. Knjiga je dragocjen izvor inspiracije za ljubitelje slastičarstva, koji cijene tradiciju i kreativnost u pripremi slastica.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
15,74
Deserti bolji no ikad

Deserti bolji no ikad

Rosemary Wilkinson

Sveobuhvatna kulinarska zbirka: 200 recepata za pripremu deserata korak po korak.

Naklada Fran, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,968,96
Madžarska kuhinja

Madžarska kuhinja

Livia Schiller, György Schiller

Madžarska kuhinja svoju glasovitost duguje posebnom načinu pripremanja jela. Ova kuharica donosi sve što je bitno za razumijevanje madžarske kuhinje; od povijesti i praktičnih savjeta, preko svih vrsta recepata, od juha do deserta i napitaka.

Mladost, 1980.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
11,26