Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Sanja Gaži-Prpić

Nova vegetina kuharica ponovno otkriva radosti kuhanja i druženja za stolom.

Ako ste već vješti s kuhačom, knjiga „Male tajne Vegetine kuhinje“ bit će vam inspirativan podsjetnik za neka nova zamamna i brza jela. Ako pak, nasuprot obilju dobre volje, kuharskog iskustva jedva da i imate, knjiga će vam poslužiti kao izvrsna početnica za usavršavanje u raznovrsnim i zanimljivim, a finim jelima, koja vas mogu ponukati na vlastite kreacije.

Iskušajte ponovno filozofiju nove kuhinje u vlastitoj. Među sto recepata za gablece, marende i užine te ručak i večeru, a podijeljenih u topla i hladna predjela, juhe, jela od mesa, jela od piletine i puretine te jela od ribe, zacijelo ćete otkriti brojne nove mogućnosti - novu namirnicu, novo jelo, novi kulinarski postupak, posuđe, način posluživanja... Konstanta im je Vegeta.

U ovoj vas knjizi najmodernija Vegetina kuhinja odvodi ravno u ukusnu i ekonomičnu pripremu sezonske hrane, s manje masnoće i kraćim vremenom kuhanja, preporučujući mediteranski, vegetarijanski ili neki drugi model prehrane.

Urednik
Jelena Ivanišević
Ilustracije
Tomislav Marić
Dimenzije
23 x 17 cm
Broj strana
227
Nakladnik
Profil Knjiga, Zagreb, 2010.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53319-154-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Suvremena prehrana i kuhanje

Suvremena prehrana i kuhanje

Mira Vučetić
Nakladni zavod Matice hrvatske, 1964.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,747,79
Predjela

Predjela

Carla Bardi
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98
99 predjela

99 predjela

Lajos Mari
Nišro forum, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,62 - 3,86
Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnoštvo recepata, ali i savjeta i "malih tajni", od najjednostavnijih recepata gotovih u tren oka, do raskošnih delicija za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46