Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Sylvia Winnewisser

U ovoj se knjizi nalaze recepti za svačiji ukus. Unesite raznolikost u svoju prehranu i razmazite sebe i članove svoje obitelji nekim od ponuđenih, uskoro omiljneih vegetarijanskih recepata.

Upravo ste zaželjeli dodatnu porciju povrća? Tada ste na pravome mjestu. Nevažno je li riječ o rafiniranim Ratatouille lazanjama, mirisnom kolaču s krumpirom, slatko – kiselim ražnjićima s povrćem ili neobičnim Tartelettama s jajima i začinskim biljem – naš jeizbor recepata uistinu toliko raznolik da vam meso, riba i mesne prerađevine neće nimalo nedostajati. Svježe salate i prijedolzi za međuobroke oduševit će vas jednako kao i jela od svježeg povrća, domišljate kombinacije s krumpirom i tjesteninom ili pak one ukusne i pomalo neobične sa žitaricama i grahoricama.

Prijevod
Renata Jandrašek
Dimenzije
26 x 21 cm
Broj strana
128
Nakladnik
Nauman & Gobel, Koln, 2015.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-3-62513-584-5

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kamen na kamen

Kamen na kamen

Doris Epple

Kieselsteine ​​stapeln, zusammensetzen und bemalen.

NIŠRO "Dnevnik", 1981.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,72
Sve o vrtu

Sve o vrtu

Margot Schubert
Mladost, 1979.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
5,99
Faktor uspjeha

Faktor uspjeha

Robert Sharpe, David Lewis

Das Buch ist ein psychotherapeutisches Do-it-yourself-Handbuch. Es richtet sich in erster Linie an Leser, die ständig mit Schwierigkeiten in der Ehe, im Umgang mit Kindern, in sozialen Kontakten und im Sexualleben konfrontiert sind.

Prosvjeta, 1985.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,324,74
U sjeni starih maslina

U sjeni starih maslina

Bonita Kovačić
Samostan Kraljice Karmela, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Najbolja hrana za vaš mozak: kako hranom poboljšati pamćenje i kontrolirati raspoloženje

Najbolja hrana za vaš mozak: kako hranom poboljšati pamćenje i kontrolirati raspoloženje

William Vayda

A member of the International Academy of Preventive Medicine and an excellent diagnostician interested in the treatment of diseases in psychiatry, William Vayda, is the founder of orthomolecular medicine and the author of a book that talks about the impac

Dušević & Kršovnik, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,72
Kuharica za alergičare

Kuharica za alergičare

Ingeborg Schindler, Isolde Bräckle, Brigitte Karch

If you belong to the growing group of people with food allergies, don't despair, because it doesn't mean you have to give up most gastronomic pleasures. In this book you can find recipes that will help you prepare very tasty and imaginative dishes...

August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68 - 6,50