Sarajevo

Sarajevo

Kasim Prohić

Iako manje poznata široj javnosti, ova knjiga zauzima posebno mjesto među djelima koja se bave duhovnom i kulturnom poviješću Sarajeva.

Knjiga "Sarajevo" autora Kasima Prohića predstavlja filozofski, kulturološki i povijesni esej o identitetu Sarajeva – grada koji je kroz stoljeća postao simbol susreta Istoka i Zapada, multikulturalnosti, ali i tragedije i otpora.

Ilustracije
Božo Stefanović
Naslovnica
Dobrivoje Beljkašić
Dimenzije
31 x 23,5 cm
Nakladnik
Turistički savez Sarajeva, Sarajevo
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Odvažnost izricanja : fenomenologija životnih formi

Odvažnost izricanja : fenomenologija životnih formi

Kasim Prohić
Razlog, 1970.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,35
Die Ärztin im Hause

Die Ärztin im Hause

Jenny Springer
Oesterreichische Verlagsgesellschaft M.O. Groh & Co., 1927.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
Knjiga se sastoji od dva toma
19,90
Stencilling and Stamping

Stencilling and Stamping

Lucinda Ganderton, Stewart Walton, Sally Walton

Ilustrirani korak-po-korak vodič za šablone i žigosanje: 160 inspirativnih i elegantnih projekata za izradu s jednostavnim uputama i ilustriranih s 1500 zadivljujućih fotografija i predložaka korak po korak.

Hermes house, 2007.
Engleski. Latinica. Broširano.
9,98
Tajne moje prirodne medicine

Tajne moje prirodne medicine

Rika Zarai

Kako se izliječiti, pomladiti, proljepšati i uspjeti u životu.

Delta-Pres, 1990.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,94 - 9,96
Word for Windows 6 za neznalice

Word for Windows 6 za neznalice

Dan Gookin
Znak, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
10,24
Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Božidar Šoša

Knjiga je namijenjena studentima, tehnologima, nutricionistima te svima koji se bave ribarstvom i prehrambenom industrijom.

Školska knjiga, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98