Sve u cvijeću

Sve u cvijeću

Priručnik o gajenju biljaka

Naslov originala
Il tuttoverde
Prevod
Aleksandra Horvat Klajn, Ivana Šćepanović, Ranka Berlenghi Kontić
Urednik
Snežana Pejaković
Ilustracije
Gastone Rossini
Dimenzije
19,5 x 12 cm
Broj strana
521
Izdavač
Mladinska knjiga, Zagreb, 1975.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Dva primerka su u ponudi

Primerak broj 1

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!

Primerak broj 2

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Zimmerpflanzen

Zimmerpflanzen

Esther Dorn

Mnogi ljudi danas žele da žive sa biljkama, ali nemaju baštu ili balkon na raspolaganju.

Moewig, 1991.
Nemački. Latinica. Tvrde korice.
4,983,74
Kako urediti dvorišta, ograde, vrtove i parkove – Vrtni uređaji

Kako urediti dvorišta, ograde, vrtove i parkove – Vrtni uređaji

Dragutin Vojvoda

Neizostavan priručnik za studente, baštovane, domaćice, građevinare, komunalne radnike itd.

Zrinski, 1972.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,32 - 7,98
Liječenje čajevima ljekovitog bilja

Liječenje čajevima ljekovitog bilja

Jovan Tucakov

Praktični priručnik o fitoterapiji, zasnovan na autorovom bogatom iskustvu u farmakognoziji. Prof. dr Tucakov, cenjeni stručnjak za lekovito bilje, nudi detaljan vodič za upotrebu lekovitih biljnih čajeva u prevenciji i lečenju raznih bolesti.

August Cesarec, 1978.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
13,74
Ljekovitim biljem do zdravlja

Ljekovitim biljem do zdravlja

Rade Marušić

„Ljekovito bilje do zdravlja“ je knjiga Rade Marušića koja se bavi upotrebom ljekovitog bilja kao prirodnog sredstva za očuvanje i unapređenje zdravlja.

Mladost, 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
12,56
Sve o vrtu

Sve o vrtu

Margot Schubert

Sve o uzgoju biljaka u bašti, vremenu i načinu sadnje, nezi biljaka.

Marjan tisak, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,16
Začinsko bilje

Začinsko bilje

Viktorija Bauer

Osim što obogaćuju jela koja pripremamo svojim prepoznatljivim ukusima i aromama, gotovo svi začini imaju korisna svojstva koja blagotvorno utiču na naše zdravlje.

Dušević & Kršovnik, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,68