Snimanje kamerom - priručnik o snimanju i izradi amaterskih filmova

Snimanje kamerom - priručnik o snimanju i izradi amaterskih filmova

David Cheshire

Snimanje kamerom je priručnik praktični savjetnik o svim područjima filmskog stvaralaštva. Zorne upute pomoći će vam da stvorite razumljive sekvence bez pogrešaka u kontinuitetu ili prilikom montaže.

Naslov izvornika
The Book of Movie Photography
Prijevod
Ruđer Jeny
Urednik
Mirjana Milač
Naslovnica
Irislav Meštrović
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
291
Nakladnik
Mladost, Zagreb, 1980.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Hrvatski.

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hvar - 150 godina organiziranog turizma

Hvar - 150 godina organiziranog turizma

Turistička Zajednica Grada Hvara

Hvar je otok u Hrvatskoj, ispred istočne obale Jadranskog mora. Pripada skupini srednjodalmatinskih otoka. Zbog velikoga broja sunčanih dana, često se naziva i Sunčani Hvar.

Turistička zajednica grada Hvara.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,62
Ribolovni vodič po Hrvatskoj

Ribolovni vodič po Hrvatskoj

Klašterka Veljko

Djelo ima informativno-praktični karakter i obuhvaća najvažnija ribolovna područja, vrste riba, tehnike ribolova, pravne regulative i savjete za uspješan boravak u prirodi.

Vlastita naklada, 1969.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,98
Engleski za tri mjeseca

Engleski za tri mjeseca

Saxon Menne

Engleski za tri mjeseca praktičan je jezični tečaj namijenjen početnicima i onima koji žele obnoviti znanje engleskog jezika. Knjiga uključuje četiri audio CD-a s nastavnim jedinicama, vježbama i konverzacijama, što olakšava učenje i poboljšava izgovor.

Mozaik knjiga, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,5621,20
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Priručnik za hodače

Priručnik za hodače

Edo Popović
24 sata.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,22
Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Sylvia Winnewisser

U ovoj se knjizi nalaze recepti za svačiji ukus. Unesite raznolikost u svoju prehranu i razmazite sebe i članove svoje obitelji nekim od ponuđenih, uskoro omiljneih vegetarijanskih recepata.

Nauman & Gobel, 2015.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,36