
Gnojidba povrća i cvijeća
Azotna đubriva, kompleksna npk đubriva, florini, fertini, povrće u ishrani ljudi, ishrana i đubrenje povrća, organska đubriva...
Dva primerka su u ponudi

Azotna đubriva, kompleksna npk đubriva, florini, fertini, povrće u ishrani ljudi, ishrana i đubrenje povrća, organska đubriva...
Dva primerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Gnojidba, jedna od značajnijih agrotehničkih mjera, u ovom stoljeću uvelike ovisi o proizvodnji organskih i mineralnih gnojiva.
Odakle dolaze najslađi plodovi? Naravno, iz vašega vrta... Zamislite slatke jagode, čvrste bobe ogrozda ili mirisnu krušku – sve svježe ubrano u vlastitu vrtu. Postoji li nešto ukusnije?
A practical guide to identifying mushrooms, aimed at enriching the diet and preventing poisoning. Focht, a philosopher and mycologist, describes the 250 most widespread edible and all poisonous mushrooms in Yugoslavia, their distribution and specificities
A specialized mycological handbook dedicated to boletus, a favorite edible mushroom of the genus Boletus. Focht, a philosopher and passionate mycologist, provides a detailed guide to identifying and picking boletus in Yugoslavia, with a focus on Croatia.