Engleski i francuski slikovni rječnik

Engleski i francuski slikovni rječnik

Jean-Calude Corbeil, Ariane Archambault

„Engleski i francuski slikovni rečnik“ je vizuelni priručnik koji povezuje reči i slike na pristupačan i efikasan način, omogućavajući lakše učenje i upoređivanje vokabulara na engleskom i francuskom jeziku.

Rečnik sadrži hiljade svakodnevnih termina, organizovanih po temama – od ljudskog tela, prirode i domaćinstva do tehnologije, nauke i kulture. Svaki termin je ilustrovan preciznom, jasno označenom slikom, sa imenima na oba jezika.

Autori kombinuju lingvističku tačnost sa obrazovnom jasnoćom, čineći ovaj rečnik korisnim alatom za studente, prevodioce, putnike i vizuelne tipove koji najbolje uče uz slike. Rečnik podstiče razvoj jezika kroz asocijaciju i razumevanje, a ne samo pamćenje reči. Korbej i Aršambo su postavili standard u oblasti slikovne leksikografije, čineći učenje stranog jezika pristupačnijim i zanimljivijim.

Dimenzije
24 x 18 cm
Broj strana
926
Izdavač
Grafički zavod Hrvatske (GZH), Zagreb, 1998.
 
Latinica. Tvrde korice s omotom.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Rječnik hrvatsko - engleski / englesko-hrvatski s gramatikom

Rječnik hrvatsko - engleski / englesko-hrvatski s gramatikom

Marjan tisak.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,48
Rječnik hrvatskoga jezika

Rječnik hrvatskoga jezika

Vladimir Anić
Novi Liber, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,90 - 5,99
Rječnik latinsko-hrvatskog oftalmološkog nazivlja

Rječnik latinsko-hrvatskog oftalmološkog nazivlja

Božidar Vojniković Braco
Chirurgia ophthalmo-cranio-orofacialis Croatia, 1991.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
14,99
International Dictionary of Hospitality Management

International Dictionary of Hospitality Management

Međunarodni rječnik ugostiteljskog menadžmenta nezaobilazan je pratitelj za sve one koji rade ili studiraju u području ugostiteljskog menadžmenta.

Butterworth-Heinemann, 2008.
Engleski. Latinica. Broširano.
17,3415,61
Knjiga o kalendarima

Knjiga o kalendarima

Zvonimir Šikić

Knjiga istražuje istoriju, nauku i kulturni značaj kalendara, istražujući kako su različite civilizacije merile vreme. Autor detaljno opisuje razvoj kalendara, od drevnih lunarnih i solarnih sistema do modernog gregorijanskog kalendara.

Profil Internacional, 2001.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
17,42
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99