Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Branka Vlahović

Ovaj priručnik je koristan izvor za sve koji žele obogatiti svoj repertoar slastica i uživati u domaćim osvježenjima.

Knjiga Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici autorice Branke Vlahović, objavljena 1986. godine, sadrži 99 stranica recepata za raznovrsne osvježavajuće poslastice. Namijenjena je ljubiteljima slastica koji žele pripremiti ukusne kreme, kupove, sladolede i napitke u vlastitom domu. Knjiga nudi detaljne upute za pripremu, uključujući popise sastojaka i korake izrade, omogućujući čitateljima da s lakoćom kreiraju raznovrsne deserte. Recepti su prilagođeni različitim ukusima i prilikama, pružajući inspiraciju za kreativno eksperimentiranje u kuhinji.

Urednik
Mirjana Milač
Ilustracije
Davor Marjanović
Dimenzije
16,5 x 12 cm
Broj strana
99
Nakladnik
Mladost, Zagreb, 1986.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Branka Vlahović

Po dobrim starim receptima napravit ćete uvijek cijenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulene, sudžuke, jetrenjače, krvavice, tlačenice, zaseke, šunke, pršute, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih gozbi.

IROS, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,24 - 11,56
Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Branka Vlahović

Svaki od naših, pažljivo odabranih, jelovnika sastoji se. od julhe, glavnog jela, zadovoljit će zahtjeve, suvremene prehrane utemeljene na zdravim i laganim jelima.

Alfa, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
16,52 - 17,28
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98
Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,24 - 7,26
Danas kuham

Danas kuham

Ana Ugarković

Nešto svježe, zrelo i na vrhuncu sezone

Profil Internacional, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,8410,66