Enciklopedije, rječnici i leksikoni • Enciklopedije, rječnici i leksikoni
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj
Elisabetta Cametti
Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…
Original title
L'enciclopedia della cucina italiana
Translation
Anipasti
Editor
Andrea Elli, Ivana Galić Laslavić
Illustrations
Ado Mascheroni, Laura Cavalieri, Maristella Mussini
Maštoviti recepti za riblja jela u kombinaciji sa specifičnim začinima karakterišu indijsku kuhinju, čije kulinarsko majstorstvo vam donosi ovaj kuvar. Osim indijskih, kuvar sadrži i recepte za tajlandska jela i kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju
The Encyclopedia in Questions and Answers is a popular book by Belgian authors that serves as a comprehensive guide to various fields of knowledge, answering hundreds of questions on a wide range of topics.