Od berbe do dobrog vina

Od berbe do dobrog vina

Vesna Bućan

„Od berbe do dobrog vina“ je knjiga koja vas na jednostavan i praktičan način vodi kroz proces proizvodnje vina, namenjena vinogradarima, vinarima i ljubiteljima vina.

Autor objašnjava ključne korake u vinogradarstvu, od izbora sorte i pravilnog gajenja vinove loze do berbe grožđa. Poseban akcenat je stavljen na tehnike vinifikacije, uključujući fermentaciju, negu vina i pravilno čuvanje i skladištenje. Knjiga sadrži korisne savete za sprečavanje grešaka, prepoznavanje problema u procesu proizvodnje i poboljšanje kvaliteta vina. Praktična uputstva su propraćena ilustracijama, a autorka prenosi svoja iskustva, čineći knjigu dostupnom i edukativnom za čitaoce svih nivoa stručnosti.

Urednik
Boris Pogrmilović
Naslovnica
Zdravko Beretić
Dimenzije
16,5 x 11,5 cm
Broj strana
102
Izdavač
Zadružna štampa, Zagreb, 1983.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Seksološki savjetnik za mlade

Seksološki savjetnik za mlade

Lizzie Bundgaard

Svaki srednjoškolac i roditelji svakako treba da pročitaju ovo...

Prosvjeta, 1982.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,82
Uvod u didaktiku hrvatskoga jezika

Uvod u didaktiku hrvatskoga jezika

Anđelka Peko, Ana Pintarić

Udžbenik je organizovan u pet poglavlja: ​​Obrazovanje – vaspitanje – nastava; Svrha, ciljevi i zadaci obrazovanja i nastave; Sadržaj i organizacione osnove nastave; Tok nastavnog procesa i vrednovanje obrazovanja.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera, 1999.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,98
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktični vodič sa 400 recepata za hladna jela, idealan za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuvarska knjiga: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovišući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Cjeloviti priručnik za digitalnu fotografiju

Cjeloviti priručnik za digitalnu fotografiju

Tom Ang

Cjeloviti priručnik za digitalnu fotografiju vam pomaže svladati osnove digitalne fotografije, od izrade dobrog snimka do ispravljanja pogrešaka i obrade gotovih slika.

Leo Commerce, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
18,26
Tehničko crtanje

Tehničko crtanje

Z. Cepanec, A. Zimpermann
Epoha, 1960.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,50
Prirodno liječenje vodom: snijegom, rosom, ledom i parom

Prirodno liječenje vodom: snijegom, rosom, ledom i parom

Momir Ubiparip

Saznajte više o tretmanu vode u njenim različitim agregatnim stanjima. Lekovite kupke, tretmani prečišćavanja, oblozi, vodene masaže, terapije za razne bolesti

Begen d.o.o., 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,24