Sve od jaja

Sve od jaja

Branka Vlahović

Mnogobrojni recepti za jela od jaja.

Jaje je po svom sastavu kompletna, vrijedna i vrlo jeftina namirnica, omiljena u kulinarstvu. Autorica u knjizi predstavlja obilje najraznovrsnijih jela s jajima od najjednostavnijih do vrlo svečanih. Recepti se nižu od predjela i juha, preko jaja kombiniranih s mesom, iznutricama, mesnim prerađevinama i ribom. Slijede jaja s raznim vrstama povrća, s rižom, tjesteninom, jaja s umacima, umaci od jaja, različita jela od jaja i na kraju slastice i napci s jajima. Uz recepte je moguće pročitati obilje korisnih savjeta i ideja.

Urednik
Josip Laća
Dimenzije
15 x 11 cm
Broj strana
222
Nakladnik
Markulin, Lukavec, 2010.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53640-616-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Branka Vlahović

Po dobrim starim receptima napravit ćete uvijek cijenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulene, sudžuke, jetrenjače, krvavice, tlačenice, zaseke, šunke, pršute, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih gozbi.

IROS, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,24 - 11,56
Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Šeherezadini najljepši recepti iz 1001 noći

Šeherezadini najljepši recepti iz 1001 noći

Turska kuhinja jedna je od najljepših svjetskih gastronomskih priča.

Marjan tisak.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,42
Čorbe

Čorbe

Olga Markovič
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,38 - 5,62