Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Iz sadržaja:

  • O ovoj knjizi
  • O vrijednosti riba
  • Pravilno pripremanje riba
  • Načini pripremanja riba
  • Kako se pravilno jedu ribe, rakovi i mekušci
  • Fina predjela
  • Ukusna glavna jela
  • Poslastice za svečane prigode
  • Okupite društvo oko ribljeg jela
  • Fini umaci uz ribu
  • Kratak opis riba, rakova i mekušaca
  • Jadranski specijaliteti
  • Abecedno kazalo

Naslov originala
Fisch: Kochen wie noch nie
Prevod
Višnja Ogrizović
Urednik
Anette Wolter
Ilustracije
Susi Eissing, Pete Eissing
Naslovnica
Nataša Novak
Dimenzije
29 x 21 cm
Broj strana
142
Izdavač
Marjan tisak, Split, 2007.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
8-63-610454-8

Dva primerka su u ponudi

Primerak broj 1

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!

Primerak broj 2

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Čorbe

Čorbe

Olga Markovič
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68
Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige odlučio je da pripremi ovog Svetskog kuvara, koji obuhvata recepte iz celog sveta.

Stvarnost, 1965.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98
Low fat

Low fat

A collection of delicious recipes

L & K Designs, 2008.
Engleski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
Madžarska kuhinja

Madžarska kuhinja

Livia Schiller, György Schiller

Mađarska kuhinja duguje svoju slavu jedinstvenom načinu pripreme jela. Ova kuvarska knjiga pruža sve što vam je potrebno da razumete mađarsku kuhinju; od istorije i praktičnih saveta, do svih vrsta recepata, od supa do deserta i pića.

Mladost, 1980.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
11,26
MasterChef: dnevnik pobjednika

MasterChef: dnevnik pobjednika

Šime Sušić, Radovan Marčić

„Dnevnik pobjednika“ prati tijek prvog kulinarsko-zabavnog showa MasterChef Hrvatska, koji se održavao od ožujka do lipnja 2011., od odabira dvadeset finalista do velikog finala.

Algoritam, 2011.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,62 - 8,66
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20