Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber

Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.

Iz sadržaja:

  • O ovoj knjizi
  • O vrijednosti riba
  • Pravilno pripremanje riba
  • Načini pripremanja riba
  • Kako se pravilno jedu ribe, rakovi i mekušci
  • Fina predjela
  • Ukusna glavna jela
  • Poslastice za svečane prigode
  • Okupite društvo oko ribljeg jela
  • Fini umaci uz ribu
  • Kratak opis riba, rakova i mekušaca
  • Jadranski specijaliteti
  • Abecedno kazalo

Naslov originala
Fisch: Kochen wie noch nie
Prevod
Višnja Ogrizović
Urednik
Anette Wolter
Ilustracije
Susi Eissing, Pete Eissing
Naslovnica
Nataša Novak
Dimenzije
29 x 21 cm
Broj strana
142
Izdavač
Marjan tisak, Split, 2007.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
8-63-610454-8

Dva primerka su u ponudi

Primerak broj 1

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!

Primerak broj 2

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Mali kuvar

Mali kuvar

Živka Vidojković

Konzerviranje voća i povrća

Živka Vidojković, 1971.
Srpski. Ćirilica. Broširano.
2,74
Veseli špageti

Veseli špageti

Iryina Stepanova
Večernji list, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,96 - 3,97
Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

I. E. O. d.o.o., 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,22
Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Joško Kalilić

Hrana - praktični saveti - medicinski saveti

Večernji list.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96
Recepti s jogurtom

Recepti s jogurtom

Pamela Westland

Ova kuvarska knjiga sadrži 82 stranice i uključuje recepte za predjela, glavna jela, deserte i pića.

Mozaik knjiga, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,22
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98