Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

Naslov originala
La scuola di Cucina
Prevod
J. Vučo, S. Vučenov, D. Solar
Dimenzije
24 x 18 cm
Broj strana
127
Izdavač
24 sata, Zagreb, 2007.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53214-386-7

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Škola kuhanja 2

Škola kuhanja 2

Simonetta Lupi Vada
Centar za informacije i publicitet (CIP), 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,56
Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je osnovno delo kulinarstva, kuvarski udžbenik, veoma čest u praktičnoj primeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,76
Tjestenine i žitarice

Tjestenine i žitarice

Emilia Valli, Maria Rosa Galli

Uključivanje raznih žitarica u ishranu može poboljšati opšte zdravlje i obezbediti energiju za svakodnevne aktivnosti.

Mozaik knjiga, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,88
Dobra domaćica

Dobra domaćica

IDDL-BOOK, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,89
Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Knjiga sadrži 56 recepata za jela koja se lako spremaju koja će mladi kuvari sa zadovoljstvom pripremati i jesti! Odabrani su recepti koje vole deca i dolaze iz raznih delova sveta.

Egmont, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,56
100 vegeta specijaliteta 1

100 vegeta specijaliteta 1

Izabrali smo 100 najboljih i najatraktivnijih recepata za jela sa Vegetom i pred vama je rezultat rada naših mnogobrojnih stručnjaka i saradnika. Priprema obroka od mesa, ribe, povrća, testa ili neke poslastice neće vam predstavljati nikakav problem...

Podravka, 1982.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,76