Suvremena kuharica - Senzacionalne salate

Suvremena kuharica - Senzacionalne salate

Carole Handslip

Ova knjiga nudi 30 ideja za zaista senzacionalne salate, od laganih i atraktivnih do obilnih salata za glavna jela, pogodnih za svaku priliku. Svaki recept je praćen fotografijama pojedinačnih faza pripreme.

Knjiga je ilustrovana fotografijama koje prate recepte i služe kao vizuelna inspiracija. Uputstva su jasna i pogodna za početnike, dok iskusnijim kuvarima nude mogućnost eksperimentisanja.

Glavna poruka knjige je da salate mogu biti podjednako kreativne i zasitne kao i složenija jela, a često su zdravije i brže se pripremaju. Knjiga podstiče čitaoce da maštovito koriste sezonske i sveže sastojke, uz slobodu u izboru sastojaka i ukusa.

Naslov originala
Sensational salads
Prevod
Mara Grozdanić
Urednik
Ivanka Borovac
Dimenzije
21 x 20 cm
Broj strana
80
Izdavač
Mozaik knjiga, Zagreb, 1999.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Brza i jednostavna jela

Brza i jednostavna jela

Carole Handslip
24 sata, 2002.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,74
Kuharica za alergičare

Kuharica za alergičare

Ingeborg Schindler, Isolde Bräckle, Brigitte Karch

Ako pripadate sve većoj grupi ljudi sa alergijama na hranu, ne očajavajte, jer to ne znači da morate da se odreknete većine gastronomskih zadovoljstava. U ovoj knjizi možete pronaći recepte koji će vam pomoći da pripremite veoma ukusna i maštovita je

August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68 - 6,50
Puding recepti

Puding recepti

Dr. Oetker

Recepti za deserte i kolače sa pudingom

Dr. Oetker, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,38 - 5,62
Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je osnovno delo kulinarstva, kuvarski udžbenik, veoma čest u praktičnoj primeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,32 - 11,76