Začinsko bilje

Začinsko bilje

Viktorija Bauer

Osim što obogaćuju jela koja pripremamo svojim prepoznatljivim ukusima i aromama, gotovo svi začini imaju korisna svojstva koja blagotvorno utiču na naše zdravlje.

Složićemo se, bez začina kuhinja je monotona i prazna, a sa njima se čak i najjednostavnija jela pretvaraju u mali praznik na tanjiru. Ovo je priručnik o bilju i njegovim svojstvima. Pokazaće nam kako da ga sačuvamo tokom cele godine i kako ga najbolje možemo iskoristiti. Neko od biljaka koje ovde navodimo možda vam je već poznato, ali možda niste znali koliko je zdravo i korisno za organizam.

Urednik
Viktorija Bauer
Dimenzije
20 x 14,5 cm
Broj strana
140
Izdavač
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2013.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Poruka lične prirode
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Botanički rječnik – Glossarium botanicum (Latinsko - hrvatski i hrvatsko - latinski)

Botanički rječnik – Glossarium botanicum (Latinsko - hrvatski i hrvatsko - latinski)

Ivan Šugar
Sveučilišna naklada Liber (SNL), 1977.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,66
Gljive Jugoslavije

Gljive Jugoslavije

Ivan Focht

Praktični vodič za identifikaciju pečuraka, usmeren na obogaćivanje ishrane i sprečavanje trovanja. Foht, filozof i mikolog, opisuje 250 najrasprostranjenijih jestivih i svih otrovnih pečuraka u Jugoslaviji, njihovu rasprostranjenost i specifičnosti po r

Nolit, 1979.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
24,38
Moj cvjetnjak

Moj cvjetnjak

Knjigotisak d. o. o., 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,19
Sve o vrtu

Sve o vrtu

Margot Schubert

Sve o uzgoju biljaka u bašti, vremenu i načinu sadnje, nezi biljaka.

Marjan tisak, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,16
Gnojidba povrća i cvijeća

Gnojidba povrća i cvijeća

Biserka Stojić

Azotna đubriva, kompleksna npk đubriva, florini, fertini, povrće u ishrani ljudi, ishrana i đubrenje povrća, organska đubriva...

Petrokemija, 2000.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,58
Ikebana

Ikebana

Meikof Kasuya

Meikof Kasuja je japanski majstor ikebane, tradicionalne umetnosti aranžiranja cveća, koja ima duboke estetske i filozofske osnove u japanskoj kulturi.

Mladost, 1977.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,26