50 savjeta za zdravlje djece

50 savjeta za zdravlje djece

Jasmina Sarić, Tanja Pekez Pavliško

Popularni priručnik koji se bavi bolestima i prevencijom kod male djece, ali i školaraca i tinejdžera. Bolesti kao i ostali činitelji koji mogu dovesti do poremećaja zdravlja (npr. računalo, smrt u obitelji, polazak u vrtić ili školu) pobrojani su abecednim redom - od akni do zubobolje. U svakom slučaju, priručnik je "prva pomoć", ali za svaki imalo ozbiljniji problem treba se javiti liječniku.

Dimenzije
20 x 14 cm
Broj strana
138
Izdavač
24 sata, Zagreb, 2014.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53323-208-9

Dva primerka su u ponudi

Primerak broj 1

Stanje:Novo
Dodato u korpu!

Primerak broj 2

Stanje:Nekorišćeno
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

50 bolesti – priručnik za svaku obitelj

50 bolesti – priručnik za svaku obitelj

Jasmina Sarić
24 sata, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,26
Milan - Churches, miseums and monuments

Milan - Churches, miseums and monuments

Claudia Converso

Sie können die Geschichte Mailands anhand von 162 Farbfotos illustrieren.

Eurografica, 2006.
Engleski. Latinica. Broširano.
6,24
Sarajevo

Sarajevo

Kasim Prohić

Iako manje poznata široj javnosti, ova knjiga zauzima posebno mesto među delima koja se bave duhovnom i kulturnom istorijom Sarajeva.

Turistički savez Sarajeva.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
11,62
Ljepota i zdravlje iz prirode

Ljepota i zdravlje iz prirode

Mozaik knjiga, 2014.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,68 - 4,99
Suvremena žena: Vaš razgovor s djetetom

Suvremena žena: Vaš razgovor s djetetom

Mary Hands

Kako razgovarati sa detetom, kako objasniti određene stvari i događaje. Kako usmeriti dete na pravi put.

Naprijed, 1974.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,62
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuvanje, pečenje, dinstanje i roštiljanje ribe. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima značajno mesto u savremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,4611,21