Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Recepti sadrža namirnice koje se mogu nabaviti u našim vrtovima, tržnicama i trgovinama, a jela su dostupna svima i zadovoljit će svačiji ukus.

Ova je kuharica temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkih Božice Mirić i ugostiteljskih Drage Vukušića, vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana - te naravno, obiteljskih objeda oboje autora.

Urednik
Zoran Maljković
Ilustracije
Davor Marjanović, Matko Trebotić
Naslovnica
Latica Ivanišević, Fadil Vejzović
Dimenzije
20 x 17 cm
Broj strana
244
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 2003.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-196152-2

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena plodovima jeseni kako bi se što bolje iskoristili hranjivi sastojci svih vrsta voća i povrća koji zriju u ovo doba godine, a ni meso ni riba nisu zaboravljeni.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Obiteljski objed – proljeće

Obiteljski objed – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Specifičnost ove kuharice je što se obroci temelje na plodovima koji su dostupni u proljeće i karakteristični su za naše podneblje.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

I. E. O. d.o.o., 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,22
Veseli špageti

Veseli špageti

Iryina Stepanova
Večernji list, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,96 - 3,97
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Great recipes for every occasion, cooking like in grandma's time, with questions about the culture of the table and eating, serving and arranging, but also nutrition make this iconic book a universal guide and cooking school for beginners and already expe

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62
Začinsko bilje

Začinsko bilje

Viktorija Bauer

Besides enriching the dishes we prepare with their distinctive flavors and aromas, almost all spices have beneficial properties that have a beneficial effect on our health.

Dušević & Kršovnik, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,68