
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela
Multiple copies are available
Multiple copies are available
Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.
Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…
Tragom vlastita uživanja u domaćoj kuhinji, autor u knjizi objedinjuje niz recepata svakodnevnih i uobičajenih dalmatinskih jela.
Saznajte kako ćete novim načinom prehrane postići i sačuvati zdravlje i vitalnost.
Earl Mindellova Vitaminska Biblija za 21. stoljeće sveobuhvatan je vodič kroz svijet vitamina, minerala, dodataka prehrani i prirodnih terapija, namijenjen svima koji žele poboljšati svoje zdravlje i kvalitetu života.