
Hrvatska jela na suvremeni način
One copy is available
One copy is available
Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.
Jednostavni i slasni recepti stotinu kolača i torti od najzdravijeg i najslađeg sastojka: voća
Madžarska kuhinja svoju glasovitost duguje posebnom načinu pripremanja jela. Ova kuharica donosi sve što je bitno za razumijevanje madžarske kuhinje; od povijesti i praktičnih savjeta, preko svih vrsta recepata, od juha do deserta i napitaka.
Torte, rolade, kolači, sladoledi, likeri, slastice..503 recepata.
Konzerviranje voća i povrća
Knjiga sadržava 103 recepta, a svaki recept prati vrhunska fotografija, kratki tekst, primjerice mala pričica, zgoda, pjesmica ili poruka koja nam približava vrijeme ili mjesto autorove pripreme tog jela.
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.