Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Raznolike juhe, njoki i kombinacije palente mogu se pronaći kako u jednostavnim i ne pretjerano bogatim kuhinjama tako i na onim rafiniranijim jelovnicima.

Naslov izvornika
Minestre, gnocchi e polenta
Urednik
Ivana Galić Laslavić
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
447
Nakladnik
Europapress holding, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53674-885-3

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Juhe, jela od riže i palenta

Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Jela od povrća

Jela od povrća

Elisabetta Lotti
Dušević & Kršovnik, 1997.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,96
Jela od soje - 150 recepata

Jela od soje - 150 recepata

Mikica Vale
Advent d.o.o, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,84 - 1,94
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Kolačić

Kolačić

Mirjana Špoljar
Znanje, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,76