
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom
Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.
Jedan primjerak je u ponudi
Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Nema nikakve dvojbe da je velik napredak u medicini i znanosti utjecao, i da će i dalje utjecati, na ljudsko zdravlje i kvalitetu života. No danas smo jednako tako svjesni da medicina i znanost nemaju sve odgovore.
Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.
Kako se povijest mijenjala, tako je svako vrijeme, mjesto i svaka kultura imala svoje omiljeno piće; od prvih naseobina iz kamenog doba do velikih dvorana za gozbe u staroj Grčkoj, ili čuvenih kafeterija iz vremena prosvjetiteljstva.
Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.