
Prirodno liječenje sojom
Soja nije samo idealan izvor vrijednih biljnih bjelančevina, već i učinkovito ljekovito sredstvo.
Još od davnina, zrna ove kulture su se koristile protiv bolesti želučano-crijevnog trakta i dišnih puteva. Oblozi od sojinog zrna primjenjivali su se u liječenju tumora dojke, mastitisa, bolova u zglobovima i kostima. Učinci soje: smanjuje rizik od nastanka raka, pomaže u menopauzi, pomaže pri srčanim problemima, regulira povišeni krvni tlak, pomaže kod artritisa, idealna prehrani dijabetičara U narodnoj medicini i danas se soja koristi za uklanjanje glavobolje, protiv zatvora i za snižavanje temperature. Po mišljenju poznatih nutricionista, proizvodi od soje postaju temelj zdrave prehrane 21. stoljeća. U ovoj knjizi naučiti ćete o povijesti soje, kemijskom sastavu, bolestima kod kojih pomaže konzumacija soje i pripremati kulinarske specijalitete od soje.
Jedan primjerak je u ponudi