Jesen, zima

Jesen, zima

Veljko Barbieri

Dio kultne Veljkove kuharice, s izborom recepata iz cijelog .svijeta koji će oduševiti gastro-avanturiste..

Svaki od recepata koje nudi Veljko Barbieri ima svoju priču. Svako jelo kojeg on sprema, ima svoju priču. Konačno, i svaka od namirnica koje koristi, ima svoju priču. Sve te priče Veljko Barbieri prikupljao je i upoznavao polako, s puno ljubavi, strasti i strpljenja. S jednakom strašću, Barbieri se u njima bavio anegdotama vezanima za namirnice, pričama o ljudima koji su ih otkrili, poviješću njihove pripreme, baš kao i različitim načinima pripreme brojnih delicija. Poštovanja je vrijedno i razdoblje kojim se bavi - od antike pa sve do današnjih dana. Stoga ni najmanje ne čudi što su kuharice koje je dosad potpisao, prave gastro enciklopedije.

Urednik
Ivana Žderić
Ilustracije
Veljko Barbieri
Dimenzije
20,5 x 16 cm
Broj strana
96
Nakladnik
Profil Knjiga, Zagreb, 2012.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Epitaf carskoga gurmana

Epitaf carskoga gurmana

Veljko Barbieri

Epitaf carskoga gurmana briljantna je romaneskna minijatura koja besprijekorno funkcionira na svakoj razini romana, od fabule i primijenjenoga narativnoga modela do karakterizacije likova i satirične oštrice kojom ubojito pogađa svaki totalitalitarizam.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
2,74
Epitaf carskoga gurmana

Epitaf carskoga gurmana

Veljko Barbieri
AGM, 1998.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,22
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Nešto slatko

Nešto slatko

Ana Ugarković

U ovoj kuharici Ana nudi slasne recepte za pripremu pita, rolada, torti, krema, kolačića, uštipaka te kolača s voćem.

Profil Internacional, 2010.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,24 - 7,26
Dobra domaćica

Dobra domaćica

IDDL-BOOK, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,89
Mediteranske ribe – portreti

Mediteranske ribe – portreti

Adriano Bacchella

Neočekivana i iznenađujuća galerija glavnih stanovnika Sredozemnog mora: riba. Više od 200 slika, koje prikazuju 100 ribljih vrsta. Čudnovatost i nazivi riba vode čitatelja u otkrivanje zadivljujućeg živog svijeta gdje ne nedostaje uzbuđenja.

Leo-commerce, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,99