Veliki narodni kuhar
Rijetka knjiga

Veliki narodni kuhar

Spasenija-Pata Marković, Jelica Katičić, Vera Atanacković, Smilja Bogunović, Mila Nenadović

Ova knjiga namijenjena je našoj ženi-majci i domaćici, u prvom redu ženi koja iz bilo kojih razloga nije mogla steći potrebna iskustva u kuharskoj vještini.

Naša je želja da ovom zbirkom, koja je rezultat dugogodišnjeg iskustva i prakse mnogih stručnjaka i domaćica, olakšamo početnicama sticanje osnovnih kuharskih znanja, a iskusnijima da potpuno savladaju kuharsku vještinu, koja, pored materijalnih sredstava, zahtijeva mnogo dobre volje i strpljenja.

“Veliki narodni kuhar”, bogatom i raznovrsnom sadržinom, pruža radnoj ženi mnoštvo recepata od najosnovnijih do najdelikatnijih produkata kulinarske vještine. U njemu će žene naći specijalitete raznovrsnih kuhinja naših naroda i niz stranih specijaliteta, jela i poslastica, i na taj način će stalno unositi promjenu u jednoličnost svojih jelovnika.

Knjiga je namijenjena ženi koja želi da kuha zdravu i ukusnu hranu. Razumljivo je da će svaka domaćica podešavati hranu kako njoj i njenima odgovara.

Urednik
Cveta Kotevska
Naslovnica
Jaša Danon
Dimenzije
29 x 21 cm
Broj strana
731
Nakladnik
Mladinska knjiga, Zagreb, 1986.
 
Tiraž: 7.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Blago oštećenje ovitka
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija riblje kuhinje

Enciklopedija riblje kuhinje

Josip Basioli

Ova enciklopedija nudi Vam niz recepata po kojima se može brzo i jeftino prirediti ukusan hladan ili topli obrok za svaku prigodu.

Knjigotisak d. o. o., 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,98
Hrvatska kuharica

Hrvatska kuharica

Stevo Karapandža
Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
15,4213,88
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,32
Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Branka Vlahović

Svaki od naših, pažljivo odabranih, jelovnika sastoji se. od julhe, glavnog jela, zadovoljit će zahtjeve, suvremene prehrane utemeljene na zdravim i laganim jelima.

Alfa, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
16,52 - 17,28
Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena plodovima jeseni kako bi se što bolje iskoristili hranjivi sastojci svih vrsta voća i povrća koji zriju u ovo doba godine, a ni meso ni riba nisu zaboravljeni.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Hrvatska kuharica u zoni

Hrvatska kuharica u zoni

Vanja Grbac-Gredelj

Autorica se prva u Hrvatskoj bavi nutricionizmom na principima zone koju je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,42 - 5,44