Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Kompoti, voćni sokovi i sirupi, ukuhano i ukiseljeno povrće, pekmezi i džemovi, slatka i sušeno voće i povrće – do voćnog octa i alkoholnih pića – za sve to, u ovoj ćete knjizi naći jednostavne i lako primjenjive recepte. Poglavlje o zamrzavanju pruža čitatelju jednostavne i jasne naputke o svemu što je potrebno znati o zamrzavanju hrane.

Editor
Vladimir Jakolić
Illustrations
Vladimir Jakolić, Mitja Koman, Ninoslav Kunc
Graphics design
Vladimir Jakolić, Mitja Koman
Dimensions
20.5 x 14 cm
Pages
265
Publisher
Znanje, Zagreb, 1983.
 
Latin alphabet. Hardcover.
Language: Croatian.

One copy is available

Condition:Used, excellent condition
 

Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.

You may also be interested in these titles

Začinsko bilje

Začinsko bilje

Viktorija Bauer

Osim što, osebujnošću svojih okusa i mirisa, obogaćuju jela koja pripremamo, gotovo svi začini imaju korisna svojstva blagotvorna djelovanja na naše zdravlje.

Dušević & Kršovnik, 2013.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
7.68
Torte i rolati

Torte i rolati

Nemojte propustiti priliku da usavršite svoje kulinarsko umijeće, ili ako ste početnik, da s lakoćom ovladate kuharskim tehnikama.

Nišro dnevnik, 1989.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
3.82
Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
23.44 (set)
Jela od tjestenine

Jela od tjestenine

Leonardo Castellucci
Dušević & Kršovnik, 2004.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
23.44 (set)
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
12.46
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
7.38