Jedi dobro, osjećaj se dobro

Jedi dobro, osjećaj se dobro

Katherine Wright

Nema nikakve dvojbe da je velik napredak u medicini i znanosti utjecao, i da će i dalje utjecati, na ljudsko zdravlje i kvalitetu života. No danas smo jednako tako svjesni da medicina i znanost nemaju sve odgovore.

Nutricionisti, liječnici i znanstvenici slažu se u jednome: za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti veoma je važna prehrana. Knjiga Jedi dobro, osjećaj se dobro navodi namirnice koje poboljšavaju i čuvaju zdravlje te objašnjava zbog čega te namirnice trebamo uključiti u svoju prehranu.

Svaka je namirnica kratko opisana, navedena su njezina najvažnija svojstva i način povoljnog djelovanja na zdravlje te savjeti kako je možemo pripremiti. Svatko tko želi dug i zdrav život moći će na temelju pravih informacija odlučiti koje će namirnice uključiti u svoju prehranu.

Naslov izvornika
Healing Foods
Prijevod
Dolores Jovanović
Urednik
Milka Pašić
Dimenzije
20 x 14,5 cm
Broj strana
224
Nakladnik
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2007.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53221-128-3

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hladna jela - 400 recepata

Hladna jela - 400 recepata

Christian Teubner, Annette Wolter
Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,62 - 9,22
Naša prehrana i kuhanje

Naša prehrana i kuhanje

Mira Vučetić

This work has the task of showing the way in which the kitchen should be "run" today so that it can meet the modern demands of life, the demands of proper nutrition and the national economy.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,62
Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Bogatstvo vegetarijanske kuhinje

Gone are the days when vegetarians were considered whimsical individuals. Modern vegetarian cuisine is fresh and young, exciting and refined, and more and more gourmets are finding themselves in vegetarianism.

Veble Commerce, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
27,54
Sitni kolači

Sitni kolači

Dr. Oetker

"Small cakes" Dr. Oetkera is a welcome manual in every household because it seems to have been created both for beginners, who are just learning to prepare desserts, and for advanced pastry artists.

Mladinska knjiga, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,22
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

The white meat category is made up of young cattle, poultry, young sheep and goats, rabbits and pigs. Color photo with each recipe.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20
Hrvatska obiteljska kuharica – ljeto

Hrvatska obiteljska kuharica – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić
Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,24