
Kuhati sa Zepterom
Two copies are available
Two copies are available
Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.
Etwas Frisches, Reifes und auf dem Höhepunkt der Saison
“Nova hrvatska kuhinja” poznatog publicista Davora Butkovića i jedne od najistaknutijih domaćih kulinarki, Ane Ugarković za domaće čitatelje i kušatelje radi pionirski posao: postavlja kanon i odgovara na pitanje Što je to uistinu hrvatska kuhinja?
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.
Kako kuhati brzo, dobro i jeftino. 50 menija (juha, glavno jelo, poslastica).
“Sitni kolači” Dr. Oetkera dobrodošao je priručnik u svakom kućanstvu jer je kao stvoren i za početnike, koji tek uče pripremati slastice, i za napredne slastičarske umjetnike.