Hrvatska kuharica u zoni

Hrvatska kuharica u zoni

Vanja Grbac-Gredelj

Autorica se prva u Hrvatskoj bavi nutricionizmom na principima zone koju je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.

Prehranom u kojoj su u svakom obroku zastupljene kalorije iz ugljikohidrata, proteina i masnoća u omjeru 40%:30%:30% regulira se inzulin, održava stabilnim šećer u krvi i otvara pristup zalihama energije u masnim stanicama ljudskog organizma. Ova kuharica predlaže recepte koji su napravljeni prema tom principu gubitka suvišne masne mase. Autorica je pulmolog, Zone Certified Instructor i suradnica Zone Research Institute doktora Barryja Searsa.

Urednik
Neven Antičević
Dimenzije
19 x 13 cm
Broj strana
274
Nakladnik
Algoritam, Zagreb, 2003.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53220-054-6

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u vrlo dobrom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Nedostaje predlist
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Puding recepti

Puding recepti

Dr. Oetker

Recepti za deserte i kolače s pudingom

Dr. Oetker, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,98
365 dana u kuhinji: Jelovnici, recepti, savjeti

365 dana u kuhinji: Jelovnici, recepti, savjeti

Višnja Ogrizović

Praktičan kuharski priručnik koji nudi recepte za svaki dan u godini, prilagođene suvremenom životnom tempu. Knjiga je osmišljena kao vodič za sve koji žele kuhati raznovrsno, ukusno i jednostavno, bez obzira na kulinarsko iskustvo.

Alfa, 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
6,50 - 13,26
Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena plodovima jeseni kako bi se što bolje iskoristili hranjivi sastojci svih vrsta voća i povrća koji zriju u ovo doba godine, a ni meso ni riba nisu zaboravljeni.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Krumpir: žuti, bijeli, crveni

Krumpir: žuti, bijeli, crveni

Urban Demšar

Obiluje receptima i prijedlozima za pripremu krumpira na razne načine, od tradicionalnih jela do modernih interpretacija.

Planeta marketing, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Knjiga sadrži 56 recepata za jela jednostavnih za pripremu koja će mladi kuhari uživati pripremati, ali i jesti! Izabrani su recepti koje vole djeca, a potječu iz raznih dijelova svijeta.

Egmont, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,56
Hrvatska jela na suvremeni način

Hrvatska jela na suvremeni način

Podravka, 1992.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,64