Hrvatska kuharica u zoni

Hrvatska kuharica u zoni

Vanja Grbac-Gredelj

Autorica se prva u Hrvatskoj bavi nutricionizmom na principima zone koju je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.

Prehranom u kojoj su u svakom obroku zastupljene kalorije iz ugljikohidrata, proteina i masnoća u omjeru 40%:30%:30% regulira se inzulin, održava stabilnim šećer u krvi i otvara pristup zalihama energije u masnim stanicama ljudskog organizma. Ova kuharica predlaže recepte koji su napravljeni prema tom principu gubitka suvišne masne mase. Autorica je pulmolog, Zone Certified Instructor i suradnica Zone Research Institute doktora Barryja Searsa.

Urednik
Neven Antičević
Dimenzije
19 x 13 cm
Broj strana
274
Nakladnik
Algoritam, Zagreb, 2003.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53220-054-6

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u vrlo dobrom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Nedostaje predlist
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Prilozi i salate

Prilozi i salate

Hrvatska obiteljska kuharica

Mozaik knjiga, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,62
99 predjela

99 predjela

Lajos Mari
Nišro forum, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,62 - 3,86
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Vegetarijanska kuharica

Vegetarijanska kuharica

Roz Denny

Ova bogata zbirka recepata sadrži više od 200 izvornih i izvrsnih bezmesnih recepata za sve vrste obroka i prigoda. Vegetarijanska kuharica sigurno će postati nezamjenjiv i koristan dio svake suvremene kuhinje.

Leo Commerce, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
24,52
Naša prehrana i kuhanje

Naša prehrana i kuhanje

Mira Vučetić

Ovo djelo ima zadaću da pokaže način na koji treba danas "voditi kuhinju" da ona može zadovoljiti suvremene zahtjeve života, zahtjeve pravilne prehrane i narodnog gospodarstva.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,62
Škola kuhanja 2

Škola kuhanja 2

Simonetta Lupi Vada
Centar za informacije i publicitet (CIP), 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,56