Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.

Alkoholna pića, napose vino, imaju određenu prehrambenu vrijednost i nenadomjestiv su začin u mnogim jelima, tako da se neka bez njih ne mogu zamisliti. Gotovo je nemoguće naći kulinarske priručnike koji temeljito obrađuju ovu posebno privlačnu temu, pa vjerujemo da će ova gurmanska zbirka recepata i savjeta predstavljati značajan doprinos razvoju kulinarske vještine. Pića se dodaju mnogim jelima u manjoj količini da ih obogate, oplemene i zaokruže. Aromatske i hranjive tvari, te malo ili nimalo alkohola iz dodanog pića, dat će neusporedivu profinjenost okusa, mirisa i boja.

Urednik
Josip Laća
Dimenzije
15 x 11 cm
Broj strana
220
Nakladnik
Markulin, Lukavec, 2010.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53640-613-5

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Branka Vlahović

Po dobrim starim receptima napravit ćete uvijek cijenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulene, sudžuke, jetrenjače, krvavice, tlačenice, zaseke, šunke, pršute, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih gozbi.

IROS, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,24
Jela od krumpira

Jela od krumpira

Branka Vlahović

Raznovrsna jela koja možete spraviti od krumpira.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Kod Ane 2, druga sezona

Kod Ane 2, druga sezona

Ana Ugarković

U drugoj od četiri kuharice Kod Ane predstavljamo 52 recepta iz druge sezone najgledanije domaće gastro-emisije.

Europapress holding, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,98
Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Znanje, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,24
Recepti iz Vegetine kuhinje

Recepti iz Vegetine kuhinje

Ivanka Biluš, Cirila Rode, Božica Brkan

Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju.

Alfa, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,32 - 8,24
Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Češće jedite veganski: ukusni recepti koji svima prijaju!

Katja Briol, Annette Bruhin, Nina Engels, Christina Wiedemann

Jednostavni recepti za svaki dan: prija i onima koji nisu vegani. S mnogo informacija i savjeta za pripremu obroka: kako planirati i jednostavno spraviti veganska jela.

Nauman & Gobel, 2015.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,52