
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primerka su u ponudi
Dva primerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.
Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…
Rečnik za 6 stranih jezika: engleski, nemački, italijanski, francuski, španski i mađarski.
Naučite njemački za sedam dana.
Neprevaziđena po obimnosti teksta i bogatstvu ilustracija, može se reći da ova knjiga zauzima posebno mjesto u okviru stručne i popularne literature iz ove oblast. Knjiga je ilustrirana sa 400 fotografija, od čega 217 u boji.
Rađeno prema izdanju B. Horvat - Žepić. Sedmo izdanje.