
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primerka su u ponudi
Dva primerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.
Nemačko-hrvatski i hrvatsko-nemački rečnik sa nemačkom gramatikom. Sadrži više od 100.00 fraza, termina, izraza i sinonima. Izdanje za školu, fakultet i posao.
Nemački jezik pripada zapadnoj grupi germanskih jezika. Po govornoj zastupljenosti je na desetom mestu u svetu. Neka vam ovaj priručnik bude prvi korak u usvajanju nemačkog jezika.