
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primjerka su u ponudi
Dva primjerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…
4000 riječi i izraza
Novo, revidirano i nadopunjeno izdanje englesko-hrvatskog i hrvatsko-engleskog poslovnog rječnika u dva sveska dragocjen je poslovnim ljudima, u vrijeme gotovo svakodnevno novih ekonomskih termina koji prate brojne promjene u poslovnoj teoriji i praksi.
1000 uzbudljivih pitanja iz najrazličitijih područja, kao što su priroda, životinje, sportovi, povijest, književnost, znanost i tehnologija.