Juhe, jela od riže i palenta

Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Naslov originala
Zuppe, risotti, polenta
Prevod
Dolores Jovanović
Ilustracije
Marco Lanza
Naslovnica
Sara Vignozzi
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
118
Izdavač
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2004.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Primerak je dostupan kao deo kompleta knjiga "Obiteljska kuharica"

Pregledajte komplet
Cena kompleta: 23,44
Dodato u korpu!

Mesna jela

1. Mesna jela

Sara Vignozzi
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Jela od povrća

2. Jela od povrća

Elisabetta Lotti
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Predjela

3. Predjela

Carla Bardi
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Juhe, jela od riže i palenta

4. Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Kolači

5. Kolači

Rosalba Gioffre
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Kruh, pizza

6. Kruh, pizza

Mariapola Dettore
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Riblja jela

7. Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Broj strana: 116
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Jela od tjestenine

8. Jela od tjestenine

Leonardo Castellucci
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatska kuharica u zoni

Hrvatska kuharica u zoni

Vanja Grbac-Gredelj

Autorka se prva u Hrvatskoj bavi ishranom po principima zone, koje je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,36 - 5,44
Naša prehrana i kuhanje

Naša prehrana i kuhanje

Mira Vučetić

Ovo delo ima zadatak da pokaže na koji način kuhinja treba da se „vodi” danas kako bi mogla da odgovori savremenim zahtevima života, zahtevima pravilne ishrane i narodne privrede.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,62
Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je osnovno delo kulinarstva, kuvarski udžbenik, veoma čest u praktičnoj primeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,76
Kuhati sa Zepterom

Kuhati sa Zepterom

Elizabeta Monarov
Zepter Holding AG, 1988.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Barbara Martinez

Ovaj priručnik je namenjen korisnicima Gastrostart projekta, i predstavlja dragocen resurs za obuku i usavršavanje u kuvanju.

Centar za socijalnu skrb, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98
Kuharica za alergičare

Kuharica za alergičare

Ingeborg Schindler, Isolde Bräckle, Brigitte Karch
August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,50