Kruh, pizza

Kruh, pizza

Mariapola Dettore
Naslov originala
Pizza, pane, focacce
Prevod
Dolores Jovanović
Ilustracije
Marco Lanza
Naslovnica
Sara Vignozzi
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
118
Izdavač
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2004.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Primerak je dostupan kao deo kompleta knjiga "Obiteljska kuharica"

Pregledajte komplet
Cena kompleta: 23,44
Dodato u korpu!

Mesna jela

1. Mesna jela

Sara Vignozzi
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Jela od povrća

2. Jela od povrća

Elisabetta Lotti
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Predjela

3. Predjela

Carla Bardi
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Juhe, jela od riže i palenta

4. Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Kolači

5. Kolači

Rosalba Gioffre
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Kruh, pizza

6. Kruh, pizza

Mariapola Dettore
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Riblja jela

7. Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Broj strana: 116
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Jela od tjestenine

8. Jela od tjestenine

Leonardo Castellucci
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika kuharica

Velika kuharica

Hrana, koju svakodnevno konzumiramo, služi ne samo da utolimo glad ili zadovoljimo jezik. Od samog početka svog postojanja čovječanstvo koristi hranu kao lijek.

August Cesarec, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,72
Obiteljski objed – proljeće

Obiteljski objed – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Specifičnost ove kuharice je što se obroci temelje na plodovima koji su dostupni u proljeće i karakteristični su za naše podneblje.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,99
Kuharica za sva godišnja doba

Kuharica za sva godišnja doba

U ovoj bogato ilustriranoj kuharici naći ćete recepte za sva godišnja doba i za sve prilike. Svi recepti su prikazani na isti način: na lijevoj strani nalazi se popis sastojaka, a na desnoj su strani upute za pripremu.

Veble Commerce, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,34
MasterChef: dnevnik pobjednika

MasterChef: dnevnik pobjednika

Šime Sušić, Radovan Marčić

„Dnevnik pobjednika“ prati tijek prvog kulinarsko-zabavnog showa MasterChef Hrvatska, koji se održavao od ožujka do lipnja 2011., od odabira dvadeset finalista do velikog finala.

Algoritam, 2011.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,62 - 8,66