Mesna jela

Mesna jela

Sara Vignozzi
Naslov originala
Carne
Prevod
Andrea Bartić-Mikić
Ilustracije
Marco Lanza
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
118
Izdavač
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2002.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Primerak je dostupan kao deo kompleta knjiga "Obiteljska kuharica"

Pregledajte komplet
Cena kompleta: 23,44
Dodato u korpu!

Mesna jela

1. Mesna jela

Sara Vignozzi
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Jela od povrća

2. Jela od povrća

Elisabetta Lotti
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Predjela

3. Predjela

Carla Bardi
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Juhe, jela od riže i palenta

4. Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Kolači

5. Kolači

Rosalba Gioffre
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Kruh, pizza

6. Kruh, pizza

Mariapola Dettore
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Riblja jela

7. Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Broj strana: 116
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Jela od tjestenine

8. Jela od tjestenine

Leonardo Castellucci
Broj strana: 118
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Kruh, pizza

Kruh, pizza

Mariapola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Povratak golog kuhara

Povratak golog kuhara

Jamie Oliver

Na vrhu liste bestselera više od pet meseci sa knjigom "Goli kuvar", popularni Džejmi Oliver napisao je nastavak te knjige, vezan za drugu sezonu hit emisije na Bi-Bi-Siju.

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
15,32
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,995,59
Kuharica za sva godišnja doba

Kuharica za sva godišnja doba

U ovoj bogato ilustrovanoj kuvarici naći ćete recepte za sva godišnja doba i za sve prilike. Svi recepti su predstavljeni na isti način: na levoj strani je spisak sastojaka, a na desnoj strani uputstva za pripremu.

Veble Commerce, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,3410,21
Čorbe

Čorbe

Olga Markovič
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68