100 recepata

100 recepata

Rene Bakalović

Usprkos poplavi TV chefova, Rene Bakalović, koji nije profesionalni kuhar, jedna je od najvećih hrvatskih gastrozvijezda.

Rene Bakalović uspješno ujedinjuje znanje o hrani; iskren, vitalan, nehinjen i nepretenciozan hedonizam te strast za promoviranjem dobre hrane i svih onih vrijednih kuhara, vinogradara, maslinara, ribara, ratara, stočara, skupljača gljiva... koji nam pripremaju, proizvode i omogućuju vrhunska gastronomska zadovoljstva.

Ova kuharica prva je Bakalovićeva knjiga: njegova odluka da svoju prvu knjigu ispuni receptima za dva temeljna jela, za juhe i sendviče, podjednako govori o Bakalovićevoj jednostavnosti i sofisticiranosti.

Jednostavnost u pristupu zapravo je ispunjena nizom najmaštovitijih recepata. Ukratko, ne biste povjerovali što sve može biti sendvič i, još važnije, ne biste povjerovali da sendviči mogu pripadati samom vrhu nacionalne gastronomije.

Urednik
Davor Butković
Ilustracije
Danilo Dučak
Naslovnica
Danilo Dučak
Dimenzije
23,5 x 20 cm
Broj strana
136
Nakladnik
Profil Internacional, Zagreb, 2009.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Joško Kalilić

Namirnice - praktični savjeti - medicinski savjeti

Večernji list.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96
Recepti iz Vegetine kuhinje

Recepti iz Vegetine kuhinje

Ivanka Biluš, Cirila Rode, Božica Brkan

Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju.

Alfa, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,42 - 8,24
Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Nova hrvatska kuhinja

Nova hrvatska kuhinja

Davor Butković, Ana Ugarković

“Nova hrvatska kuhinja” poznatog publicista Davora Butkovića i jedne od najistaknutijih domaćih kulinarki, Ane Ugarković za domaće čitatelje i kušatelje radi pionirski posao: postavlja kanon i odgovara na pitanje Što je to uistinu hrvatska kuhinja?

Profil Internacional, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,98
Kolači i slatkiši svojom rukom

Kolači i slatkiši svojom rukom

Višnja Ogrizović

Knjiga je praktični kuhar namijenjen domaćim slastičarima, pisan u jasnom i pristupačnom stilu, s naglaskom na izradu kolača od uobičajenih namirnica dostupnih u tadašnjoj Jugoslaviji.

Alfa, 1988.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,98
Sve od jaja

Sve od jaja

Branka Vlahović

Mnogobrojni recepti za jela od jaja.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56